Folex, alternativa la criza energetica
home contact
Placa Izolatie PSFIE Standard ( 1200 * 600 * 40 - 120 )
Placa Izolatie PSFIE Standard ( 1200 * 600 * 40 - 120 )

Panourile spuma finisate (PSF) sunt elemente prefabricate utilizate pentru realizarea de izolatii exterioare.
Panourile de spuma finisate sunt compuse dintr-un bloc de spuma poliuretanica care poate fi placat cu placi din gips carton, fibra de sticla, fibrociment, placi OSB, lemn, hartie, carton etc.; in functie de domeniul de aplicare si de necesitate.
Datorita gradului mare de izolare termica aceste elemente sunt destinate izolarii peretilor portanti si neportanti, la constructii civile, comerciale si industriale, la cladiri cu caracter rezidential, recipiente de acumulare apa calda, camare frigorifice etc. Totodata aceste elemente confera un grad ridicat de izolare fonica.
Avantajul acestor placari cu spuma poliuretanica il constituie faptul ca prezinta o conductibilitate termica mai mica cu 65% decat in cazul polistirenului. Deasemenea spuma poliuretanica este mai rezistenta imotriva apei, chiar si a apei sarate, parazitilor si acizilor diluati. Deoarece panourile sunt realizate prin matritare spuma poliuretanica este complet impermeabila deoarece are o structura celulara inchisa. Pe termen lung spuma poliuretanica rezista la temperaturi cuprinse intre -40 grade C si +100 grade C.
Aceste elemente sunt disponibile in diferite grosimi ( 6 - 15 cm ).

toate link-urile
Descrierea Tehnica FOLEX PSF [PDF]